Contacte

Parlem?
T'atendrem encantats!

Ens podeu transmetre els vostres dubtes, les vostres consultes i us explicarem tot el que necessiteu saber perquè acabis gaudint de l’aventura a Gnomo Park.
Contacta’ns ara!   

ens pots trucar:

972 36 80 80
680 83 02 93

ens pots escriure:

info@gnomo-park.com

o ens pots visitar:

Carretera de Blanes a Lloret GI-682 KM7.8

Horari:

obert CAPS DE SETMANA* d'11:00h a 19:00h

*Inclòs 1 i 11 de setembre
ÚLTIM CAP DE SETMANA 23 I 24 DE SETEMBRE

Darreres entrades als jocs una hora abans del tancament | Cuina oberta fins les 18h

Preguntes Freqüents:

L’entrada al park és totalment lliure i un cop a dins es paga per a cada activitat, joc o zona que es vol utilitzar. El park infantil és un recinte que inclou varis tipus de jocs pensat per a nens desde que caminen fins als 10 anys que té un cost de 13€ l’entrada (16€ a partir de l’últim cap de setmana de maig). Les activitats fora d’aquest recinte tal i com els circuits d’aventura, minigolf, sala de màquines, karts… es va pagant per separat només si es vol utilitzar. 

1- MENJAR: Gnomo Park disposa d’un restaurant amb cuina ininterrompuda durant tot el dia. Per aquesta raó el parc no permet l’entrada i el consum de menjar portat de l’exterior a no ser que es consumeixi a la zona de picnic especialment habilitada per poder consumir menjar o beguda de l’exterior el park. El preu de cada taula de picnic és de 12 euros per tot el dia i cada taula és per un màxim de 8 persones. Cal reservar taula amb antelació. En la mesura que les taules de picnic son a dins de la zona infantil, tots els infants que accedeixin a la taula de picnic caldrà que a més, paguin abonin al parc infantil. 

2- BEBÈS: El parc permet l’accés de “papilles” i menjars especialment preparats per a bebès.

 

Sí, el parc cobra una entrada única per a tot el dia i el client decideix si ve a passar tot el dia, només la tarda o ve al matí, marxa i torna a la tarda. A l’entrada de la zona infantil es facilitarà un braçalet que donarà accés a la zona infantil del parc per a tot el dia amb entrada i sortida lliure.

L’entrada al parc és lliure. Es paga per a cada activitat que es realitza. La zona infantil només es cobra als infants des de que caminen fins als 12 anys aproximadament.

1- ZONA INFANTIL: Per entrar a la zona infantil caldrà utilitzar mitjons de manera obligatòria per la piscina de boles i és recomanable també per l’inflable i els llits elàstics. A més, si voleu disfrutar de les piscines d’aigua caldrà portar tovallola, banyador i xancletes o mitjons d’aigua.

2- TROLL AVENTURA: Per fer els circuits de cordes recomanem venir amb roba i calçat còmode i a poder ser lligat.

Segons el Reial Decret 1021/2022, de 13 de desembre no està permès portar pastissos elaborats fora de l’establiment, per raons de seguretat alimentaria.

Sí a les taquilles per la compra de menjar, beguda, entrades, però a totes les altres activitats que van amb monedes, no. Es recomana portar efectiu. Disposem de màquines de canvi, però no caixer automàtic.

El nostre Soft Paintball no fa mal i està pensant per a nen@s però els adults també poden jugar-hi

Vols treballar amb nosaltres?

T'estem esperant!

Vols treballar amb nosaltres?

Visita una muntanya de jocs a Lloret de Mar! Podràs gaudir de diferents activitats en família.

Contacta'ns!
HORARI:

Obert CAPS DE SETMANA* d’11h a 19h
*Inclòs 1 de setembre i 11 de setembre

23/09 I 24/09 ÚLTIM CAP DE SETMANA
Darreres entrades als jocs una hora abans del tancament | Cuina oberta fins les 18h

Financiado por la Unión Europea – NextGenerationEU

ES-Financiado por la Uniขn Europea-POS
Logo PRTR dos líneas_BLANCO