descobreix el park

T'expliquem de quines activitats podràs gaudir al Park:

KARTS

Motos i karts amb bateries de monedes. Poden pujar els nens i les nenes sols, però també amb un adult que els acompanyi. Vine i prepara’t per a disfrutar en grup o de manera individual d’una carrera emocionant on sentiràs l’adrenalina i viuràs una experiència diferent al mig d’un espai natural gegant. La diversió està assegurada!

IMPORTANT:
Els cars van amb monedes. Caldrà portar efectiu! No disposem de caixer automàtic.

BUMPER BALLS

Una bombolla gegant rodona de plàstic i plena d’aire que va des del coll fins mes o menys els genolls, depenent de l’alçada de cada persona. Amb aquesta bombolla a més de corre i saltar, els usuaris podran xocar entre ells sense por a fer-se mal o inclús a fer la volta sencera, en definitiva es tracta de tornar a ser un nen, d’aprofitar la flexibilitat del producte i de convertir-se en una bitlla humana, en una pilota que gira recoberta d’una capa inflable que frena els teus moviments.

XARXES

Un circuit de xarxes muntat a 5 metres d’alçada. Tot el circuit està totalment protegit pels costats amb parets de xarxes de 2.5 metres d’alçada. No necessiten arnés de seguretat però si casc. Consta de diferents jocs, xarxa per saltar, 56 metres de ponts per travessar i una baixada amb tobogan.

TROLL AVENTURA

Hem construït cinc circuits amb un sistema de “Línia de vida contínua”. L’usuari posa el mosquetó de seguretat a la línia de vida contínua a  l’inici de cada circuit i no se’l pot treure fins que hagi acabat el  recorregut.

MINI GOLF

Un espai a l’aire lliure, per la pràctica de mini golf, diferenciat de qualsevol altre, pel seu entorn natural. Consta de dos circuits de 18 forats que avancen pel mig de la natura.

SOFT PAINTBALL

Les partides duren aproximadament una hora. Durant aquest període es realitzen diferents tipus de jocs. Els nostres monitors explicaran les diferents formes de jocs i estaran en tot moment pendents del grup. 

IMPORTANT:
Mínim 8 participants per fer una partida.

ZONA INFANTIL

Més de 10 activitats diferents d’interior i exterior entre les que es troben: dues piscines de boles, una per a bebès i un per nens mes grans, un inflable, llits elàstics, circuits d’obstacles, tres piscines de xipolleig, un sorral, sala de ball, estructura multijocs en forma d’avió, etc…

Fes un cop d'ull al calendari!

T’assenyalem les dates en les que tens disponibilitat per realitzar la compra de les activitats i jocs del Park. Endavant!